Centres sociosanitaris

Solsona s’ocupa des de la realització de projectes d’interiorisme, passant pel disseny i la fabricació del mobiliari, fins a l’elecció dels últims complements (quadres, catifes, penjadors, papereres, rètols, cortines…), així com pintura de parets, il·luminació, retolació i serigrafia, etc.

Centres sociosanitaris i centres de dia

Dormitoris, unitats de control, espais comuns (menjador, sala polivalent, sales d’espera, sala de jocs…), despatxos, hospital de dia, perruqueria, podologia, fisioteràpia, magatzems, vestuaris i espais per al personal, morgue i farmàcia.

L’objectiu de Mobles Solsona per a aquest tipus d’equipaments és que el mobiliari del centre s’adapti a l’usuari. Això significa que les peces que formen part del mateix han de tenir un disseny específic, pensat per a l’ús de persones de la tercera edat i/o amb certes discapacitats, que -a més- reuneixi les condicions higièniques i sanitàries d’un centre hospitalari, i que, alhora, l’estètica global del centre transmeti un ambient agradable i acollidor.

Apartaments tutelats

La intervenció de Mobles Solsona es divideix en dos projectes diferents. Per un costat es dóna un tractament unitari a les àrees comuns, com són recepció, menjador, sales d’estar, sala de jocs, sala de TV, despatxos mèdics i oficines; i, per un altre, es projecta cada apartament de forma individualitzada, és a dir, s’adapta a les necessitats de la persona que l’ocuparà, de tal manera que el resultat final és que cada habitatge té una personalitat diferent.